Kap zdravlja

DOPO DROPO lanisirao je clean beauty & anti – age proizvod 

GRAPESEED FACE OIL u suradnji sa stručnjakom za biljke, farmaceutom i biokemičarom

STRIBOROM MARKOVIĆEM

 

DOPO DROPO GRAPESEED FACE OIL novi je potpuno prirodni proizvod za njegu lica koji sadrži sinergijsku hidratantnu, antioksidativnu i antimikrobnu kombinaciju Dopo Dropo hladno prešanog ulja sjemenki grožđa, shea maslaca i čistog vitamina E, kojeg su zajedno razvili hrvatski proizvođači hladno prešanog ulja sjemenki grožđa DOPO DROPO i Stribor Marković, stručnjak za biljke, farmaceut i biokemičar. 

 

Ovo ulje za lice pojačava zaštitu kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima te pruža nužnu hidrataciju. Hladno prešano ulje sjemenki grožđa bogato je Omega 6 masnom kiselinom koja kontrolira lučenje sebuma, umiruje kožu te pospješuje vlažnost i mekoću kože, shea maslac hidratizira i djeluje antioksidativno kako bi pomogao koži da generira zdrave nove stanice, dok vitamin E štiti kožu od slobodnih radikala, zadržava antioksidanse te igra bitnu ulogu u omekšavanju i hidratiziranju kože.

“Ulje sjemenki grožđa bogato je esencijalnom linolnom kiselinom, no njegova je čarolija prikladnost svim tipovima kože. Ne postoji puno biljnih ulja koja odgovaraju masnoj, dehidriranoj i potencijalno nečistoj koži, a ulje sjemenki grožđa je jedno od takvih ulja. Istovremeno, to je ulje koje godi i suhoj koži. Ulje je bogato i kompleksom vitamina E - glavnim antioksidansom organizma koji djeluje protuupalno. Ulje je oplemenjeno esterima shea maslaca koji su dobiveni ekološkim postupcima tzv. "zelene kemije”, tako da DOPO DROPO GRAPESEED FACE OIL daje glatkoću i zaštitu, ali bez masnog osjećaja na koži. Time godi svim tipovima kože. Serum je zaštićen od kvarenja prirodnim antioksidansom - superkritičnim ekstraktom lista ružmarina, stoga je svjež mjesecima nakon što ga otvorite.”

SASTAV

DOPO DROPO ULJE - bogato Omega 6 masnom kiselinom kontrolira lučenje sebuma, umiruje te pospješuje vlažnost i mekoću kože

SHEA MASLAC - hidratantna i antioksidativna svojstva zajedno pomažu koži da generira zdrave nove stanice

VITAMIN E - štiti kožu od slobodnih radikala, zadržava antioksidanse u koži te igra bitnu ulogu u omekšavanju i hidratiziranju kože

prirodna-ulja-za-kožu

Učvršćuje i tonira kožu, štiti od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Umješajte par kapi u svoju kremu ili masku za lice.

ulje-za-njegu-kose-dopo-dropo

Potiče rast gušće, duže i mekše kose. Ravnomjerno rasporedite par kapi češljem cijelom dužinom kose.

piling-ulja-sjemenki-grožđa-za-kožu

Potiče cirkulaciju, osnažuje imunitet i djeluje antibakterijski. Napravite vlastiti piling od brašna i ulja sjemenki grožđa.