File ribe u umaku od svježih začina i citrusa
ulje sjemenki grožđa odlično funkcionira u umacima…
Fini lagano vinsko-orašasti okus daje mu raznoliku primjenu u gastronomiji, od pripreme majoneza baršunaste teksture do korištenja u različitim preljevima, salatama, kao dodatak u pripremi tijesta za kruh, focacciu ili pizzu te za pirjanje, pečenje i prženje jela od mesa, ribe i povrća.
Kroz godine poslovanja, moj restoran Pelegrini postao je prepoznatljiv po brojnim suradnjama s hrvatskim proizvođačima. Dopo Dropo se savršeno uklapa u našu kulinarsku filozofiju jer je okus lokalnog kralj naše kuhinje. Čovjek treba biti svjestan svojeg okruženja. Upravo zbog toga neprestano radimo na povećanju mreže lokalnih proizvođača kao jedne od okosnica naše kuhinje.
Rudolf Štefan
Pelegrini, Šibenik – chef & vlasnik
ulje sjemenki grožđa odlično funkcionira u umacima…
toskanska salata od rajčica i kruha…
dio masnoće zamijenite Dopo Dropo uljem i eto zdravog recepta…
ultimativni ljetni recept za ribu…
ljetna zdrava salata…
pita od blitve uvrštena na listu zaštićenih kulturnih dobara…
kultni recept za brzu i zdravu tjesteninu…
dekadentan, ali potpuno zdravi kolač…
najfiniji proljetni desert…
ultimativni proljetni recept…
recept za zdravu pizza…
recept za uskršnji ručak…
brz i hranjiv ručak…
zdravi desert…
čisti comfort food…
zdravi kolač za doručak…
za zdravi početak dana…
s ružmarinom i krupnom soli…
domaća, baršunasta, najfinija…
70%
Omega 6
20%
Omega 9
Antioksidansi
Vitamin E